ukenru
posylennia-ppo-nadannia-snariadiv-ta-zryv-planiv-voroha-pro-shcho-umierov-hovoryv-iz-hlavoiu-pentahonu

Посилення ППО, надання снарядів та зрив планів ворога: про що Умєров говорив із главою Пентагону

 • 49883 переглядiв

Міністр оборони України Умеров обговорив з главою Пентагону Остіном плани противника, шляхи їх зриву, а також необхідність посилення протиповітряної оборони України більшою кількістю ракет.

Міністр оборони України Рустем Умєров обговорив із главою Пентагону Ллойдом Остіном плани ворога та як їх зірвати, а крім того наголосив на необхідності  посилювати українське ППО, передає УНН.

"Продовжуємо бути на постійному зв’язку з Ллойдом Остіном. Під час сьогоднішньої телефонної розмови в центрі уваги було обговорення планів ворога та того, як їх зірвати. Наголосив на необхідності продовжувати посилювати наше ППО та наданні Україні більше снарядів", - повідомив Умєров.

Міністр оборони України також подякував Остіну за постійну підтримку України.

Україна зробить запит на скликання засідання Ради Україна – НАТО щодо захисту неба – Зеленський16.04.24, 20:13 • [views_0]

Раніше

Президент України Володимир Зеленський заявив, що рішучі дії союзників не допустили успіху терору та втрати інфраструктури в Ізраїлі й змусили агресора охолонути. Те саме можливе й у захисті від терору України, яка, як і Ізраїль, не є членом НАТО і для цього не потрібна активація 5-ї статті, достатньо лише політичної волі.