postrazhdalo-maizhe-120-mist-i-sil-39-liudei-zahynulo-zelenskyi-pro-naslidky-masovanoi-ataky-rf

Постраждало майже 120 міст і сіл, 39 людей загинуло: Зеленський про наслідки масованої атаки рф

 • 40991 переглядiв

Зеленський повідомив про 39 загиблих після масованої атаки росії на майже 120 українських міст. Тривають відновлювальні роботи.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ліквідація наслідків масованої ворожої атаки - триває. У результаті ударів постраждали майже 120 міст і сіл, кількість жертв зросла до 39, передає УНН.

Досі тривають роботи з ліквідації наслідків учорашньої російської атаки. Постраждало майже 120 міст і сіл – сотні цивільних обʼєктів... Загалом через цей удар терористів постраждали 159 людей. Серед них станом на даний час, на жаль, 39 загиблих. Мої співчуття рідним і близьким. Усім пораненим і травмованим надано необхідну допомогу 

- повідомив Зеленський.

Президент подякував рятувальникам ДСНС України, працівникам і працівницям комунальних підприємств, поліцейським, "усім, хто зараз на місцях допомагає, підтримує людей, розбирає завали й відновлює нормальне життя".

Крім того, він висловив вдячність всім лідерам світу, політикам і громадським діячам, які засудили цю атаку, "журналістам із багатьох країн, які підтримують наших людей і розповідають правду про російське зло та про наш захист".

"Зброя в руках українців – це завжди захист життя, і кожен прояв російського терору знов і знов доводить – не можна зволікати з допомогою тим, хто протистоїть терору. Ми всі разом маємо перемогти терор", - резюмував Зеленський.

Раніше

29 грудня рф здійснила масштабну атаку на Україну. В Одеській, Дніпропетровській та Запорізькій області 30 грудня оголошено Днем жалоби.

1 січня буде оголошено День жалоби у Києві.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Українські військові збили ракету Х-59 над Дніпром

     • 117125 переглядiв