posol-ukrayini-v-avstriyi-rozkritikuvav-material-pro-izyum-yakiy-zrobiv-mistseviy-teleradiomovnikiv

Посол України в Австрії розкритикував матеріал про Ізюм, який зробив місцевий телерадіомовник

 • 399530 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Посол України в Австрії Василь Химинець розкритикував матеріал про Ізюм, який зробив місцевий телерадіомовників Zib2 та ORF. Про це чиновник написав у своєму Twitter, повідомляє УНН.

Цитата

«Викликає роздратування та хвилювання: репортаж про Ізюм в zib2: світ приголомшений тяжкими злочинами армії Росії, які були виявлені в Ізюмі. Тільки телерадіокомпанія ORF говорить про сумніви. Сотні мирних жителів, у тому числі цілі родини: вбиті та понівечені. Багатьох закатували, декого кинули в братські могили зі зв'язаними за спиною руками. Було виявлено багато російських камер тортур. Факти, які шокують світ, але применшуються кореспондентом ORF.
У чому причина такої релятивізаційної журналістики? Яка мета? Зважаючи на жертви, це як знущання. Образа всіх мертвих. Ганебно для zib2 і ORF», — йдеться у дописі.

Доповнення

В Ізюмі знайшли місце масового поховання цивільних та воїнів ЗСУ, мінімум 440 тіл.

Заступник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко повідомляв, що місто Ізюм у Харківській області знищено приблизно на 80%, а за кількістю могил можна попередньо оцінити, що загиблих мирних жителів буде вдвічі більше, ніж у Бучі під Києвом.

17 вересня повідомлялося, що експерти Нацполіції в Харківській області ексгумували 59 тіл в Ізюмі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Мелітополі пролунав потужний вибух

     • 156447 переглядiв

    ЗСУ у Херсоні знищили понад 180 окупантів, — ОВА

     • 134907 переглядiв