ukenru
posol-ssha-v-ukrayini-zrobila-pershu-zayavu-na-svoyiy-noviy-posadi

Посол США в Україні зробила першу заяву на своїй новій посаді

 • 164204 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Посол США в Україні Бріджит Брінк у своєму Twitter наголосила, що першочерговий пріоритет США – допомогти Україні захиститися. Про це інформує УНН.

Цитата

"Наш першочерговий пріоритет – допомогти Україні захиститися. У цей День пам’яті я вшанувала тих, хто загинув, захищаючи свою країну, вручила вірчі грамоти в МЗС України та розпочала обговорення того, як ми можемо підтримати Україну", - йдеться у дописі.

Додамо

Брінк було запропоновано президентом Байденом на посаду посла США в Україні 25 квітня 2022 року, одноголосно підтверджено Сенатом США 18 травня 2022 року, де згодом прибула до Києва 29 травня 2022 року.

Нагадаємо

Американський Сенат одноголосно затвердив дипломата Бріджит Брінк на посаді посла США в Україні, поклавши край трирічному періоду без затвердженого посланця в Києві.

Наш першочерговий пріоритет – допомогти Україні захиститися. У цей День пам’яті я вшанувала тих, хто загинув, захищаючи свою країну, вручила вірчі грамоти в @MFA_Ukraine та розпочала обговорення того, як ми можемо підтримати Україну. pic.twitter.com/h8heA5ZyNy

— Ambassador Bridget A. Brink (@USAmbKyiv) May 30, 2022

Українські Національні Новини

Політика