ukenru
posol-rf-u-ssha-zvinuvativ-amerikanskikh-ofitsiynikh-osib-scho-ti-prodovzhuyut-nagnitati-situatsiyu-u-sviti

Посол рф у США звинуватив американських офіційних осіб, що ті продовжують нагнітати ситуацію у світі

 • 230752 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків та дезінформаційних вкидів рф, які поширювала росія протягом попередньої доби, інформує УНН.

Деталі

1. Президент путін заявив: «Захід готовий поставити під удар будь-яку країну, перетворити її на епіцентр кризи, спровокувати «кольорову революцію» та криваву бійню… а конфлікти між рф та Україною, а також між іншими країнами СНД є наслідками розвалу СРСР». Це дезінформація!

2. Посол рф у США антонов заявив: «Американські офіційні особи продовжують нагнітати ситуацію. Залякують власну та світову громадськість уявними ядерними загрозами з боку рф. Така риторика спотворює сенс сказаного російським керівництвом… жодних змін в умовах застосування нашою країною ядерної зброї не відбулося… ми нікому не погрожуємо». Це дезінформація!

3. Під час чергового брифінгу речниця російського МЗС захарова заявила, що «москва чекає від ООН зусиль зі скасування обмежень Заходу, що перешкоджають експорту російського зерна та добрив». Це маніпуляція!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала працівницю столичного ЦНАПу, яка агітувала «русскій мір».

Українські Національні Новини

Суспільство