ukenru
posol-frantsiyi-zaklikaye-investoriv-vkladati-groshi-v-ukrayinu-ale-radit-buti-oberezhnimi

Посол Франції закликає інвесторів вкладати гроші в Україну, але радить бути обережними

 • 10438 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен радив би потенційним інвесторам приїжджати в Україну та інвестувати в неї кошти, але при цьому закликає бути обережними. Про він заявив це під час виступу на Київському міжнародному економічному форумі, передає кореспондент УНН.

"Я сказав би, що варто приїжджати в Україну, що інвестори знайдуть в Україні хороших працівників, хороших інженерів, але їм треба бути обережними; скажімо так, постійно тримати руку на пульсі, тому що з потенціалом завжди зав’язаний поряд ризик", - сказав посол, відповідаючи на запитання модератора про те, що він скаже потенційному інвестору, який хотів би вкладати кошти в Україну.

"Як я казав, покращувати завжди є що. Як ми знаємо, уряд дуже важко працює над тим, щоб покращити бізнес-середовища, але все ж таки ми ще не там. Я буду стимулювати людей до інвестування коштів, щоб вони розраховували на мою підтримку, мої поради, але щоб при цьому люди все ж зберігали обережність", - додав дипломат.

Як повідомляв УНН, раніше Етьєн де Понсен зазначив, що у Франції Україна не дуже відома, її знають через сільське господарство і збройний конфлікт на Донбасі. 

Українські Національні Новини

Новини Світу