ukenru
posadovtsiv-zapidozrili-u-roztrati-koshtiv-na-remonti-dorogi-u-kiyevi

Посадовців запідозрили у розтраті коштів на ремонті дороги у Києві

 • 7986 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. У столиці директора комунального підприємства та керівника приватного товариства підозрюють у розтраті коштів і службовому підробленні. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Так, столичні оперативники та слідчі викрили схему привласнення бюджетних коштів, призначених на ремонт доріг у Солом’янському районі столиці.

Правоохоронці встановили причетність до злочинної діяльності директорів комунального та приватного підприємств. Внаслідок підписання актів виконаних робіт, які фактично не виконувались, на рахунки підрядника було перераховано кошти за їх виконання. В подальшому готівка розподілялась між учасниками схеми.

В результаті протиправних дій фігурантів кримінального провадження державі було завдано збитків на суму понад 500 тисяч гривень.

Директорові комунального підприємства та керівникові приватного товариства-підряднику повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Нагадаємо, співробітники СБУ викрили схему привласнення грошей державного бюджету під час проведення ремонту автомобільних доріг на території Київської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП