ukenru
porushennya-konstitutsiyi-ta-uzurpatsiya-vladi-ivchenko-rozkritikuvav-zakonotvorchu-robotu-slug-narodu

Порушення Конституції та узурпація влади: Івченко розкритикував законотворчу роботу "Слуг народу"

 • 12679 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Заступник голови партії “Батьківщина”, народний депутат Вадим Івченко в ефірі "4 каналу" розкритикував законопроекти, які подаються та голосуються монобільшістю у парламенті, через повсюдне порушення ними норм Конституції України. Про це повідомляє УНН.

Цитата:

"Багато питань, які розглядають "слуги народу" у парламенті, порушують Конституцію України. Науково-експертне управління Верховної Ради у кожному 10-му законопроекті вказує на порушення статей Конституції. (…) На початку роботи каденції ми попереджали, що монобільшість може призвести до авторитаризму. І зараз вони через РНБО ухвалюють рішення, які порушують Конституцію, через Раду "протягують" рішення, які не сприймаються суспільством, зокрема про ринок землі", - зауважив Івченко.

Деталі

Він переконаний, що кожен народний депутат повинен нести відповідальність за власні голосування та заглиблюватись у деталі пропонованих законопроектів.

"Якщо нардепи бояться розпуску парламенту і голосують за всілякі дурниці – це вже питання до них, чому вони так роблять. І громадяни України мають запитати себе, а кого вони обрали, щоб представляти свої інтереси. Фотографів і тамаду! Ось так і відбувається узурпація влади, бо люди, які не представляють інтереси українців, просто бездумно голосують за будь-які ініціативи, навіть ті, які порушують Конституцію", - підсумував Вадим Івченко.

Українські Національні Новини

Політика