ukenru
poroshenko-vzhe-otrimav-sviy-politichniy-virok-nastala-cherga-klichka-irina-vereschuk

Порошенко вже отримав свій політичний вирок, настала черга Кличка — Ірина Верещук

 • 14033 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Одну помилку, допущену у 2014 році, коли президентом став Петро Порошенко вже виправлено. І зараз треба виправляти другу помилку — змінювати столичне керівництво, яка прийшло до влади разом із Порошенко і нині залишається "уламком його режиму". Про це під час виступу на конференції Київської міської організації політичної партії "Слуга народу" заявила кандидат на посаду мера Києва Ірина Верещук, передає УНН.

"Останнім часом мене дуже часто запитують: ти йдеш у мери, навіщо тобі це? Одні кажуть, що у Києві дуже багато проблем, які не можливо вирішити. Інші переконують мене чи бодай намагаються переконати, що Кличко та його команда "вічні", у них гроші і величезний вплив, їх не можливо змінити, у них все вирішили, про все домовились і так далі. Вони закликають нас всіх із цим змиритися. Багато хто і справді опустив руки, зневірився і втратив надію. А я їм відповідаю – все дуже просто, я хочу змін, ми хочемо змін. Всі чекають і вимагають від нас змін.

У 2014 році ми припустилися двох гірких помилок. Перше – ми повірили, що Порошенко може бути хорошим президентом, друге – ми повірили, що Кличко може бути мером. Вони обоє прийшли до влади після Революції Гідності, на потужній хвилі віри людей у зміни. Рік тому на президентських виборах ми виправили першу помилку, Порошенко отримав свій політичний вирок. Зараз ми маємо величезний шанс виправити другу помилку. Кличко - це лише уламок колишнього режиму Порошенко", - сказала вона.

Змінивши владу у Києві, "ми зможемо сказати, що перегорнули цю сторінку, залишивши Порошенка і Кличка у минулому", додала Ірина Верещук.

Політик звернулася до киян із закликом об'єднуватися та вірити один одному.

"Нас з вами чекає генеральне прибирання у владі, у міському бюджеті, на вулицях міста. Ми будемо це робити, допоможіть нам, будь ласка", - резюмувала кандидат.

Нагадаємо, Ірина Верещук також презентувала своїх десять пріорітетних завдань на посту мера та розповіла, як їх реалізовуватиме.

Як писав УНН, політологи прогнозують, що вибори у Києві будуть проходити у два тури, бо Кличко не зможе набрати у першому понад 50% голосів. При цьому, соціологічні дослідження зараз засвідчують найвищу вірогідність виходу у другий тур з Кличком саме кандидата від партії "Слуга народу".

Українські Національні Новини

Політика