poroshenko-te-scho-vchora-pobachila-vsya-krayina-prigolomshilo-i-shokuvalo-dopovneno

Порошенко: те, що вчора побачила вся країна, приголомшило і шокувало (доповнено)

 • 40436 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Президент України Петро Порошенко назвав наметове містечко прихильників екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі під Верховною Радою України "гоп-компанією", зауваживши, що те, що вчора побачила вся країна, приголомшило і шокувало. Про це він заявив під час візиту на Яворівський полігон на Львівщині, передає УНН.

"Думав, мене важко здивувати. Але те, що вчора побачила вся країна, приголомшило і шокувало", - зазначив Президент.

Він також додав, що армія не для того тримає фронт, щоби ворог орудував у глибокому тилу.

"Я дякую СБУ та ГПУ за професійну роботу в захисті національних інтересів держави. Ми даємо відсіч профінансованій з Москви гоп-компанії, і я відчуваю в цьому підтримку з боку суспільства. Президент і уряд поважає право громадян на мирний протест, на відміну від організаторів, які жадають крові, які провокували силовиків. Армія не для того тримає фронт, щоб ворог орудував в тилу країни", - заявив П.Порошенко.

Нагадаємо, ГПУ оголосила Саакашвілі у розшук за трьома статтями ККУ. Під стінами ВР вранці 6 грудня на виконання доручення ГПУ поліція та Служба безпеки України проводили заходи з розшуку та затримання Саакашвілі. За версією правоохоронців, активісти почали чинити супротив і провокувати правоохоронців.

Раніше Генпрокурор Луценко заявив, що оточення Саакашвілі за гроші Курченко влаштовувало акції протесту заради захоплення влади.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Випуск новин станом на 13 годину 6 грудня

     • 5920 переглядiв

    Минулої доби в зоні АТО обійшлося без втрат у лавах ЗСУ

     • 7407 переглядiв

    Сьогодні "Шахтар" проведе матч за вихід у плей-оф ЛЧ

     • 17287 переглядiв