ukenru
poroshenko-poletiv-na-laksheri-vidpochinok-do-turechchini-pid-chas-rozsliduvannya-yogo-spivpratsi-z-medvedchukom-bloger

Порошенко полетів на лакшері-відпочинок до Туреччини під час розслідування його співпраці з Медведчуком - блогер

 • 32935 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Колишній президент України Петро Порошенко демонстративно полетів на елітний відпочинок до Туреччини в той час, як правоохоронці розслідують його співпрацю з лідером ОПЗЖ Віктором Медведчуком. Про це розповів блогер і журналіст Михайло Шнайдер, передає УНН.

Цитата

"А ви помітили як Порошенко демонстративно веде розкішний спосіб життя, витрачаючи мільйони на відпочинку в Туреччині. І все це відбувається після звинувачень у веденні спільного з Медведчуком бізнесу на українцях, тобто на нас з вами. Після опублікованих "плівок Бігуса" стало зрозуміло, що Петро Олексійович явно не та людина, яка заробляє чесним шляхом. Разом з кумом Путіна Віктором Медведчуком протягом 5 років експрезидент говорив людям неправду, видаючи себе за "патріота", але насправді нишком торгував нафтопродуктами з Росії і вугіллям з ОРДЛО набиваючи кишені собі і давав заробляти агресору і бойовикам", - нагадав блогер.

Додамо

Журналіст обурений тим, що п'ятий президент під час скандалу вирушив на відпочинок.

"І зараз після викриття його співпраці з Кремлем не в інтересах нашої держави і заробітку на українцях - він відкрито розкидав мільйонами на відпочинок. Журналісти з'ясували, що Порошенко зупинився в п'ятизірковому готельному комплексі "Макс Роял Белек Гольф&Спа" з видом на море біля головної визначної пам'ятки міста Белек - місцевої мечеті. Цінники за тур в цей готель в українських операторів стартують від 213 тис. гривень на двох.

Яку суму заплатив за відпочинок п'ятий президент - невідомо. Однак зрозуміло, що шкодувати грошей він не став", - пояснив він.

Блогер підкреслив, що Петро Порошенко повинен відпочивати зовсім в іншому місці.

"Це відбувається в той час, коли в Україні палає скандал через "плівки Бігуса" і йдуть розслідування - він розслабляється в лакшері готелі. Хоча в реальності місце Порошенка з Медведчуком - не на курортах, а як то кажуть, в місцях не таких віддалених ...", - резюмував Михайло Шнайдер.

Українські Національні Новини

Політика