ukenru
poroshenko-pidpisav-zakon-schodo-timchasovikh-dozvoliv-na-movlennya-v-zoni-provedennya-ato

Порошенко підписав закон щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення АТО

 • 9697 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Президент України Петро Порошенко підписав Закон щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення АТО та прикордонних районах України. Про це йдеться в допису в мережі Facebook на сторінці голови держави, передає УНН.

"Підписав Закон щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення АТО та прикордонних районах України. Якщо нещодавно запуск мовлення на територію Криму займав до 9-12 місяців, через процедурну складність прорахунку, координації радіочастот та надання ліцензій, то зараз – швидкість розгортання українського мовлення скоротиться утричі", - написав П.Порошенко.

Президент нагадав, що з початку військової агресії на Донбасі організовано додаткове мовлення 25 українських телеканалів і радіостанцій. Зокрема військова радіостанція – Армія FM мовить на 17-ти частотах.

"Уже протягом найближчих місяців нові українські телеканали і радіостанції почнуть мовити на окуповані Крим, тимчасово непідконтрольні Донецьк і Луганськ на підставі звичайних заяв", - резюмував П. Порошенко.

Раніше Президент України П.Порошенко підписав Закон про ратифікацію Угоди щодо заохочення та захисту інвестицій між Україною та Фондом міжнародного розвитку ОПЕК.

Українські Національні Новини

Політика