popri-zbroynu-agresiyu-rf-ibox-bank-rozshiryuyetsya-vidkrito-13-novikh-viddilen

Попри збройну агресію рф, IBOX BANK розширюється: відкрито 13 нових відділень

 • 393018 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Перший транзакційний банк IBOX BANK відкрив 13 нових відділень в 11 населених пунктах України. Про це повідомили у пресслужбі Банку, передає УНН.

Деталі

Нові відділення IBOX BANK вже відкриті для клієнтів у Києві, Рівному, Кривому Розі, Бердичеві, Радомишлі, Іршаві, Береговому, Звенигородці, у с. Гора, с. Клячанове та c. Нові Петрівці. Вони належать до типу "Б" та обслуговуватимуть фізичних осіб, у відділеннях будуть доступні валютообмінні пункти.

Цитата

“Сьогодні окупант намагається залякати українців своїм терором, але ми віримо лише у нашу свободу, ЗСУ та світле майбутнє України! Сьогодні ми дали роботу 29 нашим новим співробітникам. Як і всі українці, ми боремося з окупантом – кожен на своїй ділянці фронту. Наша роль та наш фронт – економічний. І ми тримаємо його, не лише розширюючи свою присутність по всій Україні, а й працюємо над тим, щоб найближчим часом закрити потреби у фінансових послугах для українців, які сьогодні змушені залишити свою країну та проживають у Європі”, – зазначила акціонер та Глава Наглядової Ради IBOX BANK Альона Шевцова.

Додамо

У Банку зазначили, що у 2022 році нові представництва з'явилися у Закарпатській, Волинській та Рівненській областях, розширено присутність у Києві та Київській області, Житомирській та Дніпропетровській областях. Протягом року IBOX BANK планує відкрити ще 23 відділення.

“IBOX BANK продовжує системно розширювати свою географічну присутність на всій території України, що робить наші продукти та послуги максимально доступними для клієнтів. І ми не плануємо зупинятися – у планах на 2022 рік відкриття ще 23 нових відділень банку у різних регіонах країни”, – сказав Голова Правління IBOX BANK Петро Мельник.

Нагадаємо

IBOX BANK запускає мережу власних терміналів у Польщі, через які українці, що нині живуть там, зможуть поповнювати свої українські картки, оплатити комунальні та інші послуги. 

Довідка

Акціонери IBOX BANK дотримуються позиції економічного патріотизму та інвестували весь торішній дохід у капітал банку. І з 28 лютого 2022 року статутний капітал фінустанови збільшився на півмільярда гривень. Уже в березні, завдяки інвестиціям, IBOX BANK виріс і увійшов до другої групи банків.

У серпні 2022 року Рейтинговий комітет РА "Експерт-Рейтинг" оновив довгостроковий кредитний рейтинг IBOX BANK до найвищого рівня uaААА за національною шкалою.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Помер мер Обухова

     • 323425 переглядiв

    ПАРЄ визнала російський режим терористичним

     • 275825 переглядiв