ponad-try-sotni-liudei-postrazhdaly-cherez-ozheledytsiu-v-rostovi-na-donu-mistseva-vlada-ne-rozporiadylasia-obrobyty-dorohy

Понад три сотні людей постраждали через ожеледицю в ростові-на-дону, місцева влада не розпорядилася обробити дороги

 • 32333 переглядiв

333 людини, зокрема 71 дитина, постраждали через сильну ожеледицю в ростові-на-дону, що в росії. Місцева влада не обробила вулиці для запобігання наслідкам негоди.

В російському ростові-на-дону постраждали 333 людини під час ожеледиці напередодні. Зокрема, травми отримали й понад 70 дітей. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на тамтешню владу, передає УНН.

Школярам доводиться буквально повзти на навчання. На кадрах - єдина дорога до школи Суворовського мікрорайону і герої, які намагаються пробратися через ковзанку на уроки

 - цитує слова місцевих медіа УНН.

Деталі

Вищезазначену дорогу місцеві ЗМІ охрестили "крижаною смугою перешкод". Зазначається, що вона з'явилася в ростові-на-дону напередодні - 11 грудня.

В місті про ожеледицю повідомили заздалегідь, і навіть ввели режим підвищеної готовності. Однак, дороги почистити і посипати ніхто з тамтешньої російської влади не здогадався.

Нині заняття для школярів скасували майже у 280 навчальних закладах ростова. Повідомляють, що дітей перевели на віддалене навчання, або перенесли уроки на суботу.

Тетяна Салганік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Атака безпілотників: в Одесі працює ППО

     • 36311 переглядiв