ponad-700-zhertv-okupanti-vikradayut-i-katuyut-lyudey-abi-voni-yshli-na-kolaboratsionizm-fedorov

Понад 700 жертв: окупанти викрадають і катують людей аби вони йшли на колабораціонізм, — Федоров

 • 157837 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram повідомив, що окупанти викрадають і катують людей аби вони йшли на колабораціонізм, передає УНН.

Деталі

Рашисти продовжують викрадення і катування людей. Жителі окупованих територій Запорізької області не ідуть на співпрацю з окупантами. Тому останнім тільки і лишається від безсилої люті викрадати і катувати людей, щоб добитися хоч якоїсь взаємодії.

Цитата

“Понад 700 жителів Мелітопольщини стали жертвами викрадень. Окупанти не звертають уваги ні на вік, ні на стать, ні на професію мешканців. Забирають "на підвал" і домагаються співпраці будь-якими способами”, — йдеться у повідомленні.

Сьогодні стало відомо, що рашисти викрали й імовірно катують Валерія Мартинюка, заступника гендиректора ЗАЕС із персоналу, щоб отримати дані співробітників.

Так само знущалися з мелітопольских директорів шкіл, аби змусити їх до співпраці, а в пересічних містян вибивали зізнання в роботі на спецслужби України і підготовці якихось міфічних терактів.

“Та ми знаємо ціну таким зізнанням. Принагідно хочу подякувати мелітопольцям та жителям усіх окупованих територій за мужність і вірність Україні”, — написав Федоров.

Нагадаємо

30 вересня гендиректора ЗАЕС Ігоря Мурашова було затримано російським патрулем, повідомив президент атомної компанії "Енергоатом" Петро Котін. Котін сказав, що Мурашов їхав у своїй машині із заводу, коли його зупинили, вивели з машини та відвезли у невідомому напрямку із зав'язаними очима. 4 жовтня МАГАТЕ повідомило, що Мурашов повернувся з полону.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Над Одещиною вдень було збито 5 російських ракет

     • 177384 переглядiв