ukenru
ponad-10-godin-zatrimki-mzs-zyasovuye-prichini-zatrimannya-reysu-antaliya-odesa

Рейс Анталія-Одеса затримався на понад 10 годин: у МЗС назвали причини

 • 27530 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. За дорученням Міністерства закордонних справ, консульство України в Туреччині з’ясувало причини затримки рейсу з Анталії до Одеси. Рейс затримали більше, ніж на 10 годин. Про це журналісту УНН повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

Цитата:

“Ми негайно доручили українському консульству в Анталії з‘ясувати причину затримки рейсу та зайнятися питанням забезпечення пасажирів харчуванням”, - йдеться в повідомленні.

Деталі

За словами речника, один із пасажирів рейсу Анталія-Одеса звернувся на "гарячу лінію" МЗС України.

Як стало відомо, за інформацією Консульства України в Анталії, після тривалої затримки нарешті вилетів рейс Анталія-Одеса. Затримка мала технічний характер. Довелося замінити літак на резервний. Під час очікування пасажирів було двічі забезпечено харчуванням та напоями. 

Доповнення

1 липня міжнародний аеропорт “Бориспіль” під Києвом попередив про затримки авіарейсів у Туреччину. Як повідомили представники авіакомпаній, рейси перенесені через відсутній дозвіл з боку Туреччини.

Ранковий рейс зі Львова до Анталії також затримали. А в аеропорту Харкова про затримку на табло не повідомлялося, однак пассажирка рейсу до Анталії повідомила, що виліт затримується на невизначений час.

Тоді в МЗС України також повідомили, що в Анталії також затримують рейси до України.

В авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" зазначили, що затримки обумовлені різким сезонним збільшенням кількості рейсів, а також відновленням авіасполучення Туреччини із РФ, що спричинило суттєве ускладнення слотрегулювання.

Українські Національні Новини

Суспільство