ukenru
pomer-kolishniy-ministr-oboroni-ssha-donald-ramsfeld

Помер колишній міністр оборони США Дональд Рамсфелд

 • 19722 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. У США на 89-му році життя помер колишній глава Пентагону Дональд Рамсфелд. Інформація про його смерті з'явилася в середу, 30 червня, на його сторінці в Twitter. Повідомляється, що політик помер в оточенні родини у місті Таос в штаті Нью-Мексико, передає УНН.

Цитата

“Він увійде в історію завдяки своїм видатним досягненням за більш ніж 60-річну державну службу”, — йдеться в заяві сім’ї.

“Вранці 11 вересня 2001 року Дональд Рамсфелд біг у вогонь, яким був охоплений Пентагон, щоб допомогти пораненим і забезпечити безпеку тих, хто вижив. Наступні п’ять років він провів на постійній службі в якості міністра оборони військового часу — ноша, яку він ніс з силою, умінням і честю”, — заявив колишній президент США Джордж Буш — молодший.

Доповнення

Рамсфелд займав пост міністра оборони США в 1975-1977 роках і в 2001-2006 роках при президенті Буші — молодшому. У 1988 році він претендував на висунення кандидатом в президенти від Республіканської партії. Саме Рамсфелд вважався головним архітектором Іракської війни на початку нульових.

Нагадаємо

Творця антивіруса McAfee Джон Макафі знайшли мертвим у каталонській в’язниці після схвалення його екстрадиції.

Українські Національні Новини

Новини Світу