ukenru
polizli-z-obrazami-do-zhinok-v-restorani-i-porizali-trokh-kliyentiv-vruchili-pidozru-dvom-inozemtsyam

Полізли з образами до жінок в ресторані і порізали трьох клієнтів: вручили підозру двом іноземцям

 • 25964 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. У ресторані на столичному Святошино на вихідних влаштували бійку, у результаті - поранення отримали троє відвідувачів. За інцидент двом громадянам Грузії повідомлено про підозру, пише УНН з посиланням на дані Київської міької прокуратури.

Цитата:

"Повідомлено про підозру 2 громадянам республіки Грузії, які влаштували бійку у ресторані та завдали ножових поранень трьом відвідувачам", - вказали у прокуратурі.

Деталі

Встановлено, що конфлікт відбувся ввечері у суботу, 27 листопада, в одному з ресторанів на вул. Якуба Колоса у Святошинському районі столиці.

"Підозрювані відпочивали у ресторані та розпивали спиртні напої, після чого, грубо порушуючи громадський порядок, почали приставати та словесно ображати інших відвідувачів закладу, зокрема жінок. Конфлікт переріс у бійку, у ході якої підозрювані нанесли ножові поранення трьом чоловікам, які заступилися за жінок", - розповіли про дані слідства у відомстві.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві затримали чоловіка за хаотичну стрілянину біля ресторану

Українські Національні Новини

Кримінал та НП