ukenru
politsiya-vidkrila-provadzhennya-proti-spivrobitnika-sbu

Поліція відкрила провадження проти співробітника СБУ

 • 13303 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Стосовно співробітника Головного управління СБ України в АРК Крим порушили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство". Про це повідомила прес-служба СБУ, передає УНН.

"Служба безпеки України надасть повне сприяння слідству Національної поліції, яке порушило кримінальне провадження стосовно співробітника Головного управління СБ України в АРК Крим за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обставини затримання чоловіка "викликають огиду за дії, які не гідні поведінки не лише офіцера, але й чоловіка".

"Запевняємо, що у разі підтвердження оприлюдненої у ЗМІ інформації слідством, кар’єра у Службі цієї особи завершена. Голова СБУ призначив перевірку: як саме здійснювалося вивчення цієї особи під час оформлення в СБУ, хто його рекомендував та проводив відповідні психологічні дослідження, хто сприяв просуванню по службі. За результатами перевірки будуть прийняті жорсткі висновки", – зазначили у спецслужбі.

Раніше у спільноті "Самооборона Херсона" в Facebook повідомлялося про те, що співробітник СБУ "у нетверезому стані мастурбував на дитячому майданчику у присутності дітей". За це його затримали правоохоронці. Також опубліковані фото з місця затримання та службового посвідчення підполковника СБУ на ім'я Рожков Сергій Миколайович, яке нібито було втрачене при спробі втекти від працівників поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові педофілові за розбещення дітей дали 8 років

У відділі комунікації поліції Харківської області УНН повідомили, що підтвердження того, що чоловік задовольняв потреби, у поліції немає.

"Працівники поліції патрулювали парк. У цей час та побачили чоловіка, який поводився агресивно і мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Його затримали і доставили до відділу поліції. Далі відкрили провадження за статтею "Хуліганство". Стаття не перебачає затримання. На даний час проводяться необхідні слідчі дії", – зазначили в поліції.

Крім того, до правоохоронців не зверталися батьки щодо того, що стосовно їх дітей вчинялися неправомірні дії.

Нагадаємо, на дитячому майданчику у Миколаєві чоловік вчиняв розпусні дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП