ukenru
politsiya-u-provadzhenni-schodo-vbivstva-babchenka-priznachat-nizku-ekspertiz

Поліція: у провадженні щодо вбивства Бабченка призначать низку експертиз

 • 10467 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. У кримінальному провадженні щодо вбивства журналіста Аркадія Бабченка буде призначено низку експертиз. Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції у місті Києві Андрій Крищенко, передає УНН з посиланням на прес-службу поліції Києва.

“У кримінальному провадження буде призначено ряд експертиз: слідчі уже підготували відповідні клопотання для звернення до суду щодо призначення, зокрема судово-медичної та балістичної експертиз. Крім того, нині проводиться додатковий огляд місця злочину та речей потерпілого, дільничні здійснюють поквартирний обхід, а оперативники — встановлюють записи з камер відеонагляду та відеореєстраторів”, — повідомив А.Крищенко.

Зазначається, що для проведення додаткового огляду місця вчинення злочину та речей загиблого залучено дві слідчо-оперативні групи.

Нагадаємо, 29 травня ввечері на російського журналіста Аркадія Бабченка скоїли замах — стріляли у спину. Пізніше стало відомо, що журналіст помер від поранення у кареті “швидкої”.

Як повідомляв УНН, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України за фактом вбивства російського журналіста Аркадія Бабченко, якого застрелили невідомі у Києві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП