ukenru
politsiya-sklala-fotorobot-napadnika-na-sinagogu-v-umani

Поліція склала фоторобот нападника на синагогу в Умані

 • 11182 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Правоохоронці склали фоторобот злочинця, якого підозрюють в інциденті на могильному комплексі “Цадика Нахмана” в Умані. Про це УНН повідомили в секторі комунікації в Черкаській області.

Поліцією було встановлено, що до цього злочину причетна особа з такими прикметами: на вигляд 30-35 років, зріст близько 175 см, тіло будова середня, обличчя - середнє округле, шкіра обличчя світлого кольору; волосяний покрив на голові відсутній; очі – блакитні, брови – вузькі, невиразні; ніс – широкий з горбом, в області перенісся – ластовиння; рот – середній, прямий, права вушна раковина у верхній частині деформована внаслідок травми.

Також у повідомленні зазначено, що чоловік був одягнутий в світло-сіру куртку нижче пояса, сині джинси, темно-коричневі черевики.

Нагадаємо, невідомі залишили голову свині біля могильного комплексу “Цадика Нахмана” в Умані. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України.

Генпрокурор Ю.Луценко взяв під особистий контроль інцидент у синагозі.

Посольство України в Ізраїлі висловило жаль щодо інциденту на могилі рабі Нахмана в Умані та заявило, що засуджує будь-які прояви нетолерантності.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП