ukenru
politsiya-prokomentuvala-provokatsiyu-nartskorpusu-v-bereznomu-ye-zatrimani

Поліція прокоментувала провокацію "Нацкорпусу" в Березному: є затримані

 • 14214 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. У місті Березне Рівненської області, сьогодні, представники "Нацкорпусу" влаштували бійку зі стріляниною у приймальні нардепа від "Слуги народу" Сергія Литвиненка. В автомобіль політика кидали каміння та яйця, а сутички в натовпі продовжилися навіть після того, як нардеп поїхав. У поліції заявили, що є затримані особи і складені протоколи, передає УНН.

"Поліція була там на місці. Є затримані, складено протоколи. Ситуація врегульована. Більше сказати поки нічого не можемо", - повідомили УНН в Березнівському відділенні поліції.

Нагадаємо, що за словами очевидців, "особи спортивної зовнішності" зібралися біля депутатської приймальні Сергія Литвиненка напередодні, були озброєні, а деякі з них - у касках. Повідомляється про те, що їх кількість сягала приблизно 100 осіб.

За даними "ДС", спочатку до представників "Нацкорпусу" вийшла прессекретар нардепа Литвиненка і запросила пройти у приймальню для спілкування з депутатом, але ті відмовилися і наполягали на тому, щоб політик вийшов до них на вулицю.

Після того, як сам депутат вийшов на їхнє прохання і запропонував відповісти на питання, в нього полетіли каміння, фарба і яйця.

Також нагадаємо, що за словами депутата Іллі Киви причина подібних дій "Нацкорпусу" в тому, що депутат відмовився щомісяця платити їм гроші нібито за "покровительство". Кива наполягає, що така ситуація не поодинока в Україні, і від подібного вимагання страждають багато бізнесменів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП