ukenru
politsiya-pakistanu-znischila-shistokh-boyovikiv-id-na-pivdennomu-zakhodi-krayini

Поліція Пакистану знищила шістьох бойовиків ІД на південному заході країни

 • 16560 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Пакистанська поліція боротьби з тероризмом знищила шість бойовиків із угруповання "Ісламська держава" під час нічного рейду в притулок у південно-західному місті Кветта. Про це пише УНН з посиланням на АР.

Деталі

У заяві поліції, опублікованій у неділю, йдеться, що рейд було проведено в районі округу Манзур столиці провінції Шахід. Рейд був заснований на достовірних даних про те, що бойовики готувалися до атаки в місті.

Коли прибула поліція, бойовики відкрили вогонь та закидали їх гранатами. У заяві йдеться, що перестрілка тривала більше години, в ході якої було вбито шістьох бойовиків. Декому вдалося втекти в темряві, і їх розшукують.

Один із убитих бойовиків був ідентифікований як Асгар Сумалані, за голову якого було призначено нагороду. Інших подробиць контртерористична поліція не надала.

Додамо

Пакистанська влада заперечує будь-яку організовану присутність угруповання "Ісламська держава" в країні, але угруповання час від часу завдає ударів по південно-західній провінції Белуджистан і північно-західній провінції Хайбер-Пахтунхва, обидві на кордоні з Афганістаном.

Українські Національні Новини

Новини Світу