ukenru
politsiya-na-kiyivschini-zatrimala-rosiyanina-yakiy-vtik-z-pid-varti

Поліція на Київщині затримала росіянина, який втік з-під варти

 • 19321 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Поліція на околиці Василькова на Київщині затримала росіянина, який втік з-під варти під час його транспортування до ізолятора тимчасового тримання. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

"Як повідомлялось, затриманий в аеропорту зловмисник з Росії втік з-під варти під час доправлення його до ізолятора тимчасового тримання", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці максимально блокували територію на всіх можливих напрямках, куди міг своїм ходом направитися втікач.

"Громадськість, яка теж допомагала у пошуках зловмисника, помітила невідомого чоловіка на околицях міста Васильків, який тікав від них. Про це одразу люди повідомили пішим нарядам поліції. Бійці спецпідрозділу тактико-оперативного реагування та бійці полку поліції спеціального призначення швидко наздогнали втікача у полі та затримали", - йдеться в повідомленні.

У подальшому затриманого доправлено до ізолятора тимчасово тримання, де він буде очікувати на рішення суду щодо обрання міри запобіжного заходу.

"Іноземець тепер відповідатиме згідно законодавства України за втечу з-під варти. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до п’яти років", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали росіянина, якого на батьківщині розшукують правоохоронці за низку злочинів. Однак під час транспортування зловмисник втік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП