politsiia-rozshukuie-vbyvtsiu-iryny-farion-nadano-opys-pidozriuvanoho

Поліція розшукує вбивцю Ірини Фаріон: надано опис підозрюваного

 • 14932 переглядiв

Правоохоронці шукають чоловіка, підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Поліція надала детальний опис зовнішності та одягу підозрюваного і просить громадян повідомляти будь-яку інформацію про нього.

Правоохоронці встановлюють особу та місце перебування чоловіка, який може бути причетним до вбивства Ірини Фаріон. Про це повідомляє Національна поліція України, передає УНН.

Деталі

Правоохоронні органи просять допомоги у встановленні особи та місця перебування чоловіка, якого підозрюють у причетності до вбивства Ірини Фаріон.

За інформацією, розшукуваному чоловікові близько 20 років. Його зріст становить від 170 до 180 сантиметрів. Він має худорляву статуру. На момент скоєння злочину чоловік був одягнений у спортивні штани темного кольору та чорну кофту з довгим рукавом. Поверх кофти він носив червону футболку з білими смужками на рукавах та написом білими латинськими літерами на лицьовій стороні. На голові в нього була панама темного кольору з емблемою по центру та широкими полями. На ногах він мав білі високі шкарпетки та червоно-чорні кросівки з білою підошвою. На руках були червоні рукавиці.

Якщо ви володієте інформацією, що допоможе ідентифікувати особу та встановити місце перебування розшукуваного зловмисника - телефонуйте за номерами 0684409164, 0933450461 або на оперативну лінію 102

- Національна поліція України.

Проте, не намагайтеся самостійно затримати розшукуваного або особу, яка може бити на нього схожа. Будь-які дії мають бути здійснені лише працівниками правоохоронних органів.

У Львові прощаються з мовознавицею Іриною Фаріон21.07.24, 19:20

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Херсоні прогриміли вибухи

     • 58800 переглядiв