politseyskogo-yakiy-zbiv-divchinu-v-peredmisti-kharkova-vidstoronili-vid-roboti-dbr-shukaye-svidkiv-dtp

Поліцейського, який збив дівчину в передмісті Харкова, відсторонили від роботи. ДБР шукає свідків ДТП

 • 795346 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Поліцейського, який на Харківщині скоїв наїзд на дівчинку-підлітка, відсторонили від роботи. Обставини смертельної ДТП розслідує ДБР і шукає свідків. Про перебіг справи повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції, пише УНН.

Цитата

“Керівництво Департаменту внутрішньої безпеки цілковито сприяє розслідуванню ДБР. Приносимо щирі співчуття рідним загиблої дівчинки! Призначене службове розслідування, поліцейський відсторонений від виконання обов’язків”, — повідомили у Департаменті.

Деталі

ДТП під Пісочиним, що у передмісті Харкова, трапилась 2 серпня. Пізно ввечері повертаючись із відрядження поліцейський із Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції збив на переході 15-річну дівчину. Вона загинула на місці. Медичного освідування показало, що водій був тверезий.

Перші кадри з місця смертельної аварії опублікував блогер із Харкова Женя Зуб. За його даними, за кермом автомобіля був співробітник центрального апарату внутрішньої безпеки Якименко Ярослав Леонідович. У поліції імені винуватця ДТП досі не називають, однак визнають, що це працівник правоохоронних органів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині п’яний поліцеський за кермом спричинив ДТП, в наслідок якого загинули троє 17-річних дівчат

ДБР розслідує цю справу за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Додатково

У цій ДТП загинула 15 річна Альбіна Харченко. Мешканка села Коротичі. Її поховали 4 серпня. За даними місцевих журналістів, у день аварії дівчинка поверталася до рідного села з Пісочина, де вона була на репетиції театрального гуртка. Альбіна переходила дорогу по пішохідному переходу і вела в руках велосипед.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Одеські аграрії зібрали понад 3 млн тонн урожаю

     • 830016 переглядiв

    Біля окупованого Мелітополя помітили стовпи "бавовни"

     • 242820 переглядiв

    Буданов разом з українською делегацією відвідав Болгарію

     • 292110 переглядiв