ukenru
poligraf-shou-ne-mozhe-vvazhatis-dokazom-arakhamiya

"Поліграф-шоу" не може вважатись доказом - Арахамія

 • 10047 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Поліграф не може вважатись доказом у судовому процесі. Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телепередачі "Право на владу" і пояснив, навіщо вирішив пройти тест на поліграфі, передає кореспондент УНН.

"Поліграф не може вважатись доказом у судовому процесі. Ми в цьому "поліграф-шоу", чи як його називають, хочемо продемонструвати транспарентність (прозорість – ред.) нової влади. Ніяких доказів. Пан Холодницький хоче розслідувань - нехай допитує, викликає нас як свідків, як підозрюваних, як він хоче", - сказав він.

Нагадаємо, свідок, у справі щодо хабаря у 30 тисяч доларів за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету Верховної Ради, сьогодні давав свідчення правоохоронцям, результати будуть за кілька тижнів. Про це заявив Давид Арахамія.

Голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамію та народного депутата Олександру Дубінському чекають на допит у справі щодо хабаря у 30 тис. доларів за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету Верховної Ради.

Українські Національні Новини

Політика