pokolinnia-z-doviriaie-youtube-bilshe-nizh-bud-iakii-inshii-platformi-opytuvannia

Покоління Z довіряє YouTube більше, ніж будь-якій іншій платформі - опитування

 • 30059 переглядiв

Представники покоління Z вважають, що YouTube заслуговує на найбільшу довіру - 59%

Покоління Z більше довіряє YouTube, ніж іншим соціальним платформам, повідомляє Business Insider з посиланням на дані нового опитування, проведеного у співпраці з YouGov, пише УНН.

Деталі

Згідно з недавнім опитуванням, з усіх основних соціальних мереж YouTube лідирує серед дорослих представників покоління Z. За даними опитування, приблизно 59% представників покоління Z у віці від 18 до 26 років вважають YouTube певною мірою або дуже заслуговуючим на довіру. Лише 28% людей визнали його певною мірою або дуже ненадійним.

На другому місці опинився Instagram, який викликав деякі розбіжності: він набрав 40% голосів покоління Z за надійність, але також і 45% за ненадійність. (Серед респондентів 15% заявили, що не визначилися).

Із шести платформ у Facebook справи йдуть найгірше: 60% дорослих представників покоління Z назвали його певною мірою або дуже ненадійним. Тільки 28% представників покоління Z назвали його таким, що заслуговує на довіру.

Слідом за ним йде TikTok: 57% опитаних вважають його ненадійним. За рейтингом надійності він показав себе трохи краще, ніж Facebook: 30% представників покоління Z заявили, що TikTok деякою мірою або дуже заслуговує на довіру.

Довідково

У липні Business Insider у співпраці з YouGov опитав понад 1800 американців, які належать до п'яти поколінь. Понад 600 респондентів належали до покоління Z, яке визначається як люди, що народилися в період з 1997 по 2012 рік. Business Insider опитала тільки тих, хто старше 18 років.

Юлія Шрамко

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі чути постріли: працюють Сили оборони Півдня

     • 39630 переглядiв

    У Газі щонайменше 68 загиблих через ізраїльський авіаудар

     • 41253 переглядiв

    Мар'їнка не захоплена, місто зруйноване - Данілов

     • 100574 переглядiв