ukenru
poklonska-zaklikala-gpu-zavesti-spravu-proti-poroshenka

Поклонська закликала ГПУ завести справу проти Порошенка

 • 15545 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Так званий "депутат Держдуми РФ" Наталія Поклонська направила публічну заяву на ім'я генпрокурора України Юрія Луценка, в якому просить почати розслідування відносно ряду українських політиків, в тому числі Президента Петра Порошенка, передає УНН з посиланням на РІА Новости.

"Прошу внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань і почати розслідування, надавши мені як заявнику виписку з Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення Пашинським С.В, Парубієм А.В., Яценюком А.Б., Кличко В.В., Наливайченко В. А., Ярошем Д.А., Білецьким А.Е., Шухевичем Ю.Р., Карпюком М.А., Порошенко П.О., Турчиновим О.В., Тягнибоком О.Я., Аваковим А.Б. , Махніцьким О.І., Заманом В.М., Мосійчуком І.В., Тенюхом І.Й. та іншими членами злочинної організації кримінальних злочинів", - йдеться в заяві.

Зазначається, що в заяві на восьми сторінках Поклонська наводить факти нібито причетності вищеназваних осіб до кримінальних злочинів. У їх числі створення злочинної організації, яка здійснила тяжкі та особливо тяжкі кримінальні правопорушення проти національної безпеки України і її громадян з метою насильницького повалення конституційного ладу держави Україна і захоплення влади.

Поклонська також звинувачує нинішніх українських чиновників в державній зраді, шляхом надання іноземним державам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, а також в створенні незаконних збройних формувань, сприяння в здійсненні терористичних атак і фінансуванні тероризму.

Крім того, Поклонська звинувачує перерахованих вище осіб в розв'язанні війни на Донбасі.

Нагадаємо, прокуратура Автономної Республіки Крим найближчим часом планує надати оцінку діям колишнього “прокурора Криму” Наталії Поклонської у справі заборони Меджлісу кримськотатарського народу.

Українські Національні Новини

Політика