pogrozhuvav-simom-lyudyam-i-poshkodiv-avto-u-vishgorodi-cholovik-pidirvav-granatu

Погрожував сімом людям і пошкодив авто: у Вишгороді чоловік підірвав гранату

 • 211531 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. У Вишгороді, що на Київщині, нетверезий чоловік погрожував семи людям гранатою, а також пошкодив авто, передає УНН із посиланням на МВС.

Деталі

Інцидент стався вчора близько 21:00 години. Місцеві жителі чули вибухи у Вишгороді та викликали поліцію й рятувальників, бо виникла пожежа.

За даними правоохоронців, п’яний чоловік взяв гранату, висмикнув з неї чеку й почав погрожувати нею сімом чоловікам, які були в гаражі.

Як повідомили у МВС, там був присутній патрульний поліцейський. Він зреагував миттєво й виштовхав правопорушника на вулицю. Своїми діями правоохоронець врятував життя громадян, але від дій нетверезого правопорушника постраждало майно й автомобіль.

Чоловіка, який кинув гранату, правоохоронці затримали. Крім того, у гаражі, що належить правопорушнику, під час обшуку виявили та вилучили пістолет.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом замаху на умисне вбивство та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині пролунав вибух: невідомий взяв заручницю у пенсійному фонді та підірвав гранату

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    4 ворожих коригувальники отримали тюремні строки - СБУ

     • 264442 переглядiв

    Уряд України скасував чергову угоду з рф

     • 318976 переглядiв