pogrozhuvav-perekhozhim-nozhem-u-zhitomiri-pravookhorontsi-zatrimali-cholovika

Погрожував перехожим ножем: у Житомирі правоохоронці затримали чоловіка 

 • 358018 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. В Житомирі на вулиці чоловік із ножем погрожував перехожим. Коли нацгвардійці намагалися затримати його, він спробував напасти на них і був поранений. Наразі правоохоронці вивчають обставини події, повідомляє поліція Житомирської області, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що 29 липня приблизно о 14:00 правоохоронці отримали звернення щодо невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем на вулиці Небесної Сотні. На місце події відразу прибули нацгвардійці, які здійснювали патрулювання в цьому районі.

Чоловік не відреагував на заклики правоохоронців зупинитись та кинути ніж. Він спробував атакувати військовослужбовця, тому нацгвардієць був змушений зупинити нападника, поранивши його.

Після інциденту чоловікові надали медичну допомогу і була викликана "швидка". Зараз він перебуває в лікарні, загрози його життю немає. Встановлено, що це місцевий житель, народжений у 1986 році.

За попередньою правовою оцінкою, подія класифікується як порушення статті 296 частини 4 (Хуліганство) та статті 345 частини 1 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напав з ножем на студентку з немовлям: на Вінниччині затримали грабіжника

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Північний Китай накрив тайфун "Доксурі"

     • 534229 переглядiв

    Окупанти втретє за липень атакували острів Зміїний

     • 678503 переглядiв