ukenru
pograbuvali-ta-zabili-do-smerti-pensionerku-na-kirovogradschini-zatrimali-dvokh-cholovikiv

Пограбували та забили до смертi пенсiонерку: на Кіровоградщині затримали двох чоловіків

 • 15924 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 17 лютого. УНН. До Голованiвського районного вiддiлу полiцiї надiйшло повiдомлення про те, що в одному з сiл на Кiровоградщинi у будинку виявили тiло 72-рiчної жiнки з ознаками насильницької смертi. Про це УНН поiнформували в пресслужбi ГУ НП в Кiровоградськiй областi.

Цитата: 

"У результатi вжитих заходiв полiцейськi встановили особи громадян, причетних до кримiнального правопорушення. Ними виявилися двоє мiсцевих жителiв, один iз яких ранiше судимий", - йдеться в повiдомленнi.

Деталі

Спiльники проникли до помешкання пенсiонерки, завдали їй тiлесних ушкоджень та заволодiли майном потерпiлої. Внаслiдок отриманих травм жiнка померла на мiсцi подiї.

Як зазначили поліцейські, розслiдування проводиться у рамках кримiнального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 187 (розбiй) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримiнального кодексу України. Санкцiя статтi передбачає покарання – вiд десяти до 15 рокiв позбавлення волi або довiчне ув’язнення. Особам повiдомили про пiдозру у вчиненнi кримiнальних правопорушень.

Доповнення 

У Київській області правоохоронці затримали чоловіка, який до смерті побив власну матір.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП