podolyak-pro-ataku-droniv-na-moskvu-viyna-skoro-ostatochno-pereyde-na-teritoriyu-rosiyi

Подоляк про атаку дронів на москву: "Війна скоро остаточно перейде на територію росії"

 • 922940 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував нічну атаку безпілотників на москву. За його словами, жителі москви звикають до повноцінної війни, далі росію очікує більше невстановлених дронів та громадянських конфліктів. Про це він написав у Twitter, повідомляє УНН.

Цитата

«москва прискорено звикає до повноцінної війни, яка скоро остаточно перейде на територію «авторів війни», щоб зібрати з них усі борги… Все, що далі відбуватиметься в росії, – об'єктивний історичний процес. Більше невстановлених дронів, більше розвалу, більше громадянських конфліктів, більше війни…», - написав Подоляк у Twitter.

#Москва прискорено звикає до повноцінної війни, яка скоро остаточно перейде на територію «авторів війни», щоб зібрати з них усі борги… Все, що далі відбуватиметься в Росії, – об'єктивний історичний процес. Більше невстановлених дронів, більше розвалу, більше громадянських…

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) August 1, 2023

Нагадаємо

У ніч на вівторок російську столицю атакували безпілотники. Як заявив мер москви сергій собянін, один із них долетів до ділового центру москва-Сіті та пошкодив фасад.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    США не заохочують Україну до атак по території росії - Кірбі

     • 518507 переглядiв

    Зірка "Ейфорії" Ангус Клауд помер у віці 25 років

     • 669713 переглядiв