podolyak-povyazav-zakidi-zakharovoyi-v-bik-izrayilyu-z-vazhkimi-narkotikami

Подоляк пов'язав закиди захарової у бік Ізраїля з важкими наркотиками

 • 223401 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк пов'язав неадекватні заяви речниці російського мзс марії захарової про ізраїльських найманців на "Азовсталі" з вживанням важких наркотиків. Про це він написав у своєму Twitter, пише УНН.

Цитата

"У мзс рф заявили, що поруч із нацистами "Азова" воюють ізраїльські найманці. У квітні в Естонії заарештували 3,5 т кокаїну, який везли контрабандою в росію. Здається, дефіцит кокаїну змусив працівників МЗС перейти на щось важче", - написав Подоляк.

Контекст

Офіційний представник мзс росії марія захарова заявила, що в Україні "пліч-о-пліч з бойовиками Азова" воюють ізраїльські найманці. За її словами, вона бачила відео та матеріали, які підтверджують це.

Жодних подробиць чи прикладів офіційний представник МЗС не навела.

У МЗС Рф заявили, що поруч із нацистами «Азова» воюють ізраїльські найманці. У квітні в Естонії заарештували 3,5 т кокаїну, який везли контрабандою в Росію. Здається, дефіцит кокаїну змусив працівників МЗС перейти на щось важче. pic.twitter.com/diWvWftHQQ

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) May 4, 2022

Додамо

Цього тижня мзс рф вже відзначився низкою ксенофобних заяв і закидів в бік Ізраїля.

Так, під час інтервʼю телекомпанії Mediaset глава мзс рф сергій лавров назвав євреїв "найбільшими антисемітами" та заявив, що "у Гітлера була єврейська кров".

"Зеленський висуває аргумент: яка у них може бути нацифікація, якщо він єврей. Можу помилитися, але Гітлер теж мав єврейську кров. Це абсолютно нічого не означає. Мудрий єврейський народ каже, що найзапекліші антисеміти, як правило, євреї", - заявив лавров.

Наступного дня міністерство закордонних справ росії звинуватило уряд Ізраїлю у підтримці "неонацистського режиму в Києві".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетний удар рф по Закарпаттю: розпочато розслідування

     • 130226 переглядiв

    Євробачення-2022: Kalush Orchestra провів другу репетицію

     • 208253 переглядiв