ukenru
podbayte-vzhe-zaraz-yak-vvecheri-povertatitisya-dodomu-vodiyiv-u-kiyevi-ta-po-krayini-poperedili-pro-snig-ta-ozheleditsyu

"Подбайте вже зараз, як ввечері повертатитися додому": водіїв у Києві та по країні попередили про сніг та ожеледицю

 • 11319 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. В Україні сьогодні можливий мокрий сніг та подекуди ожеледиця, тому водіям у патрульній поліції України нагадали про правила безпеки на дорозі, пише УНН.

Цитата:

"За даними Укргідрометцентру, сьогодні в Україні, крім північного сходу, місцями можливий невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Зважайте на погодні умови. Водії, будьте уважними за кермом, стежте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь правил дорожнього руху", - вказали у патрульній поліції.

Те ж кажуть і синоптики.

"Дорогі кияни та мешканці навколишні! Сьогодні ввечері, а десь й раніше, йтиме сніг! Сніг, окрім красивої романтичної картинки, одразу може ускладнити й так непросту щоденну ситуацію на наших дорогах. Тому подбайте вже зараз про шлях та способи, якими ви ввечері повертатиметеся додому з роботи, після справ чи дружніх посиденьок. Обов‘язково - зимова ґума, увімкнені фари, відповідне взуття не лише машинам, а й собі, гарячий чай у термосі в салоні. Самопочуття також може бути некомфортним - бо ж похолодання та фактично перший сніг", - зауважила синоптик Наталка Діденко.

З її слів, у Києві сьогодні - сніг, завтра, 24-го листопада, опадів не буде.

Також, водіям нагадали, що необхідно замінити шини на своєму авто на зимові, і у патрульній поліції.

"Пішоходи, переходьте дорогу лише у встановлених місцях та використовуйте світлоповертаючі елементи. За необхідності ви завжди можете звернутися по нашу допомогу, зателефонувавши на спецлінію 102", - відзначили у поліції.

Нагадаємо

Дощі та мокрий сніг очікуються сьогодні по Україні, на дорогах - ожеледиця.

Українські Національні Новини

Суспільство