ukenru
podatkivtsi-demontuvali-agzp-v-khersoni-za-zayavoyu-aktivistiv

Податківці демонтували АГЗП в Херсоні за заявою активістів

 • 7500 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Співробітники Державної фіскальної служби (ДФС) спільно з працівниками прокуратури демонтували нелегальний газовий модуль в Херсоні. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила місцева активістка Таміла Сулейманова, передає УНН.

За її словами, газовий моноблок був встановлений з численними порушеннями миколаївської фірмою "Актант-Юг" за адресою Миколаївське шосе/Сенявіна.

"Таким структурам як ДФС і прокуратура величезне спасибі за реакцію на заяву", - зазначила Т.Сулейманова.

Як повідомляв УНН, в березні в Київська міськадміністрація активізувала боротьбу з нелегальними АГЗП в столиці. Перед початком пісенного конкурсу "Євробачення", за даними київських чиновників, всього було демонтовано близько 300 АГЗП.

Однак, за словами президента "Нафтогазовій Асоціації України" (НАУ) Дмитра Кулика, демонтовані нелегальні газові заправки почали переїжджати працювати в передмістя столиці.

У Київській ОДА пообіцяли "вивчити це питання".

Додамо, що представники легального ринку палива вітають зусилля місцевої влади Києва побороти нелегальний ринок зрідженого газу. Зокрема, за словами генерального директора мережі АЗК WOG Сергія Корецького, це крок на зустріч становлення здорової конкуренції на ринку.

Українські Національні Новини

Суспільство