ukenru
pochastishali-vipadki-koli-mobilizovani-rosiyani-vidmovlyayutsya-yti-u-nastup-genshtab

Почастішали випадки, коли мобілізовані росіяни відмовляються йти у наступ – Генштаб

 • 675396 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Почастішали випадки, коли мобілізовані російські окупанти, які знаходяться у підрозділах, приданих до 1-го армійського корпусу Південного ВО, відмовляються йти у наступ. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Почастішали випадки, коли мобілізовані військовослужбовці російської федерації, які знаходяться у підрозділах, приданих до 1-го армійського корпусу Південного ВО, відмовляються йти у наступ. Через це мобілізованих чоловіків з тимчасово окупованих росією територій Донецької області, знімають із другої та третьої ліній та відправляють на полігони», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що там їх готують протягом двох тижнів та формують у штурмові підрозділи для наступальних дій на Авдіївському напрямку.

Також повідомляється, що через значну кількість санітарних втрат серед загарбників, у тимчасово окупованому Луганську пологовий будинок використовують для лікування поранених військовослужбовців російських окупаційних військ.
Крім того, приміщення дитячої лікарні №3 також переобладнано під військовий шпиталь.

Доповнення

Заступник начальника військової розвідки України генерал-майор Вадим Скібіцький повідомляв, що росія готується оголосити нову мобілізацію, але через виснаження армії може утриматися.

Українські Національні Новини

Суспільство