pobyv-do-vtraty-svidomosti-v-odesi-zatrymaly-cholovika-yakyi-vlashtuvav-pianu-biiku-v-restorani

Побив до втрати свідомості: в Одесі затримали чоловіка, який влаштував п'яну бійку в ресторані

 • 22993 переглядiв

В Одесі поліцейські затримали чоловік, який влаштував бійку в одному з ресторанів міста. Чоловіку загрожує до 8 років в'язниці. Про це з посиланням на Головне управління Національної поліції в Одеській області, передає УНН.

Деталі

У відомстві розповіли, що подія сталася ввечері біля одного з ресторанів у Київському районі міста. Правоохоронці попередньо встановили, що нетверезий відвідувач закладу почав словесно чіплятися до компанії інших відвідувачів.

У Києві чоловік влаштував бійку та погрожував пістолетом: патрульні припинили порушення 04.12.23, 12:08

Ті спочатку не реагували на образливі слова, але згодом один із громадян зробив незнайомцю зауваження. Це обурило правопорушника і він вдарив чоловіка кулаками в обличчя так, що той впав, вдарився головою об асфальт і знепритомнів.

Співробітники відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 затримали зловмисника на місці скоєння злочину.

Зібравши достатню кількість доказів, слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя потерпілого в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі від пʼяти до восьми років. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають

- зазначив т.в.о. начальника слідчого підрозділу відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 Дмитро Савченко.

Доповнення

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні з переломами кісток носа, склепіння та основи черепа, відкритою черепно-мозковою травмою, забоями та крововиливами, а про подію сповістили поліцію.

Нагадаємо

У Києві затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранату в житловому будинку. Під час обшуків поліція знайшла у нього гранату Ф-1 і понад 100 набоїв різного калібру. Затриманому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

В Одесі просто на вулиці знайшли тіла трьох людей: імовірно, вони замерзли на смерть - поліція 27.11.23, 14:52

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

Ліквідованого екснардепа Киву викликали до суду

 • 19687 переглядiв