ukenru
pobittya-vodiyem-pishokhoda-do-smerti-v-kiyevi-vidkrito-provadzhennya

Побиття водієм пішохода до смерті в Києві: відкрито провадження

 • 24378 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Правоохоронці відкрили провадження за фактом побиття водієм до смерті пішохода посеред дороги в Києві. Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата:

"Трагічний інцидент трапився сьогодні близько третьої години дня на вулиці Архітектора Городецького. За попередніми даними, водій у ході спонтанного конфлікту з пішоходом, вийшов з машини та кілька разів вдарив останнього. Внаслідок отриманих травм чоловік помер", - написала Максимець.

Деталі

За словами речниці прокуратури, водій з місця події втік та після оголошення оперативного плану "Перехват" був зупинений екіпажами патрульної поліції на розі вулиць Братиславської та Стальського на Лівому березі.

Максимець повідомила, що водієм Hyundai виявився громадянин Азербайджану 1992 року народження, що має посвідку на проживання в Україні. Померлий пішоход - киянин, 1969 року народження.

"За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення водію про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають", - додала вона.

Що було до цього

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Гращенко повідомив, що в Києві водій в ході раптово виниклої сварки вдарив пішохода посеред дороги. Чоловік помер на місці, а водія вже затримали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП