ukenru
pobittya-tantsivnika-baletu-dorofyeyevoyi-v-udo-zayavili-scho-napadnikom-buv-yikh-viyskovosluzhbovets

Побиття танцівника балету Дорофєєвої: в УДО заявили, що нападником був їх військовослужбовець

 • 33604 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. В Управлінні державної охорони (УДО) України заявили, що нападником на танцівника балету був діючий військовослужбовець держоргану. Його відсторонили від служби, передає УНН.

Цитата

"01 серпня 2021 року у соціальній мережі Facebook була поширена інформація про факт побиття Євгена: танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" колишнім військовослужбовцем УДО України.

Ми ретельно перевірили цю інформацію та повідомляємо, що дана особа є не колишнім, а діючим військовослужбовцем УДО України. За даним фактом керівництвом Управління призначено службове розслідування, обставини події з’ясовуються. На час проведення розслідування військовослужбовця усунуто від виконання службових обов’язків", - повідомили у службі.

Деталі

В УДО заявили, що нададуть всю необхідну допомогу правоохоронним органам та буде всіляко сприяти в проведенні досудового розслідування. Крім того, Управління пообіцяло надати необхідну допомогу для лікування Євгену.

Нагадаємо

Раніше співачка Надя Дорофєєва повідомила у своєму Instagram, що невідомий чоловік напав і побив танцівника з балету співачки, в результаті чого потерпілому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.

Українські Національні Новини

Суспільство