ukenru
pobittya-nayyema-u-gpu-rozpovili-skilki-trivatime-ekstraditsiya-pidozryuvanogo

Побиття Найєма: у ГПУ назвали терміни екстрадиції підозрюваного

 • 11068 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Генеральна прокуратура України найближчими днями подасть запит про екстрадицію Магомеда Саїтова, підозрюваного у побитті народного депутата Мустафи Найєма. Про це повідомив заступник Генерального прокурора Євген Єнін, передає УНН з посиланням на Радіо Свобода.

"Ми прибуваємо в дуже тісному контакті з нашими азербайджанськими колегами і нещодавно запевнили їх, що ми маємо намір вимагати його видачі. У зв’язку з чим ми звернулися із запитом про затримання та взяття під варту. Найближчими днями відповідний запит про екстрадицію буде направлений у відповідності до вимог Європейської конвенції про видачу правопорушників", - зазначив Єнін в ефірі програми "Завтра".

Він зауважив, що, як правило, процес видачі "триває декілька місяців".

Правоохоронцями Азербайджану 5 травня затримано четвертого підозрюваного у побитті народного депутата Мустафи Найєма.

Нагадаємо, Найєма побили увечері 30 квітня біля Бессарабського ринку.

Трьом зловмисникам, які напали на народного депутата Мустафу Наєма, оголосили підозру. Заочно оголошено про підозру ще одному чоловіку, який безпосередньо вдарив депутата в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження середньої тяжкості. Для усіх затриманих обрали запобіжні заходи.

Найєм заявив, що четвертий нападник вилетів до Баку. Крім того, правоохоронці встановлюють особу п'ятого учасника побиття Найєма.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП