pobilshalo-droniv-u-sukhoputnykh-sylakh-zaiavyly-shcho-rosiiany-pospishaiut-z-nastupom-na-skhidnomu-napriamku

Побільшало дронів: у Сухопутних силах заявили, що росіяни поспішають з наступом на східному напрямку

 • 40806 переглядiв

Окупаційні війська рф на східних напрямках фронту поспішають захопити нові території, але ЗСУ міцно тримають оборонні позиції. Про це в ефірі "Радіо Свобода" заявив речник командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, передає УНН.

Деталі

Вони (російські війська – ред.) поспішають. Свій наступ вони розпочали на початку жовтня. І спочатку жовтня відбуваються активніші бойові дії на усіх напрямках. Зараз вони мають короткострокові, середньострокові і довгострокові. Але ті плани весь час переносяться, тому що вони забули в тих планах поставити позначку, що проти них стоять Збройні сили України, які, звичайно, їм того зробити не дадуть

- розповів Фітьо.

Він наголосив, що окупанти мають давно відомі Україні плани щодо захоплення Куп'янська та Часового Яру, але "вже третій місяць вони практично з місця на місце переступають".

Великий прорив росіян малоймовірний - британська розвідка20.12.23, 13:26

Доповнення

Окремо, Володимир Фітьо розповів, що російські сили збільшили кількість застосування дронів на Бахмутському напрямку.

Кількість дронів більша. В середньому застосування ворожих дронів на Бахмутському напрямку коливається від 30 до 50 штук

- зауважив речник Сухопутних сил ЗСУ.

За його словами, в порівнянні з Лимано-Куп’янським напрямком у районі Бахмута кількість обстрілів збільшилась удвічі. Фітьо наголосив, що бої тривають цілодобово.

Нагадаємо

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський заявив, що російські окупанти збільшили кількість обстрілів на Таврійському напрямку.

На Херсонщині Сили оборони продовжують заходи із розширення плацдарму20.12.23, 10:32

Популярні

Новини по темі

Актор охлобистін потрапив під обстріл на ТОТ - росЗМІ

 • 31329 переглядiв