po-odesi-voroh-vdaryv-balistykoiu-vypustyvshy-z-okupovanoho-krymu-raketu-iskander-m-syly-oborony-pivdnia

По Одесі ворог вдарив балістикою, випустивши з окупованого Криму ракети "Іскандер-М" - Сили оборони Півдня

 • 28853 переглядiв

Російські війська здійснили балістичну ракетну атаку на Одесу з території окупованого Криму, в результаті якої 14 людей загинули і 46 отримали поранення, було зруйновано рекреаційний об'єкт, пошкоджено житлові будинки, СТО, газопровід і автомобілі екстрених служб.

Російські війська здійснили удар по Одесі, який забрав життя 14 людей, балістикою - ракетами "Іскандер-М" з тимчасово окупованого Криму, повідомили у Силах оборони півдня України у п'ятницю, пише УНН.

Деталі

"Ворог підступно вдарив балістикою по Одесі, випустивши з тимчасово окупованого Криму ракети Іскандер-М. Внаслідок ракетної атаки по об’єктах цивільної інфраструктури міста зруйновано триповерхову будівлю рекреаційного об'єкту, пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків, станцію техобслуговування, газопровід низького тиску, автівки швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі", - ідеться у повідомленні Сил оборони півдня України у Telegram.

Як вказано, рятувальники ліквідували пожежу. Триває розбір завалів.

"За наявними даними загинуло 14 людей, серед яких мешканці району, медик і рятувальник. 46 людей отримали поранення, серед них 8 рятувальників", - зазначається у повідомленні.

Через атаку рф на Одесу загинуло 14 людей, поранені 46 - Кіпер 15.03.24, 14:10

Популярні

Новини по темі

Дохід росії від експорту нафти у лютому зріс на 12% - звіт

 • 30935 переглядiв

Україна отримає від Швеції гідроцикли берегової охорони

 • 26227 переглядiв