po-makiivtsi-na-luhanshchyni-zaharbnyky-trychi-vdaryly-z-aviatsii-ova

По Макіївці на Луганщині загарбники тричі вдарили з авіації - ОВА

 • 25351 переглядiв

Окупанти завдали по території Макіївки Луганської області три удари з авіації, один - з реактивної системи залпового вогню, застосовували артилерію та безпілотники.

Ворожа армія завдала по території Макіївки Луганської області три удари з авіації, один - з реактивної системи залпового вогню, застосовувала артилерію та безпілотники. Про це повідомляє Луганська ОВА, пише УНН.

Макіївку росіяни обстріляли з різних видів озброєння. По території села та навколо завдані три удари з авіації, один - з реактивної системи залпового вогню, застосовувалися артилерія та безпілотники. Від артилерійського вогню та БпЛА потерпало і Невське,

- поінформував голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Деталі

14 разів атакували загарбники поблизу Греківки, Невського та Макіївки. Також вони намагалися просунутися в Білогорівці.

Як зазначає обласна держадміністрація, в окупованому Сєвєродонецьку черга до пенсійного фонду зібрана на місяць уперед. Талон на прийом до спеціалістів можна отримати лише на середину серпня.

У випадку якщо прогавиш свій час - ще понад 30 діб очікування. За два роки організація обслуговування залишилася на вкрай низькому рівні. Щоправда, ввели електронну чергу - в час, коли інтернет в місті відсутній,

- підкреслили в ОВА.

Також повідомляється, що рубіжани не можуть своєчасно дізнатися, чи потрапило їхнє житло під так звану "націоналізацію". Бо більшість відповідних оголошень публікується лише на під'їздах будинків. Низка - в інтернеті, якого, як і в Сєвєродонецьку, в Рубіжному в населення немає. Дізнатися про "віджим" важко, навіть якщо мешкаєш в іншій частині міста чи прилеглому селі.

Країна-терорист зазнала втрат: за добу знищено 1110 осіб особового складу 11.07.24, 07:28

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ціна біткоїна сьогодні впала до 57 тис. доларів

     • 20615 переглядiв