pleminnik-kadirova-ocholiv-zakhoplenu-dochirnyu-kompaniyu-danon-v-rosiyi-zmi

Племінник кадирова очолив захоплену дочірню компанію "Данон" в росії - ЗМІ

 • 289311 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Племінник лідера чечні рамзана кадирова був призначений новим керівником російської дочірньої компанії Danone після того, як кремль наказав державі взяти під тимчасовий контроль бізнес французького виробника йогуртів у росії. Про це пише Reuters, повідомляє УНН.

Деталі

Згідно з указом, підписаним путіним у неділю, росія взяла під контроль російську дочірню компанію Danone.

32-річний якуб закрієв, заступник прем'єр-міністра чечні і міністр сільського господарства республіки, обійняв посаду генерального директора "Данон росія" у вівторок, згідно з базою даних, яка містить документи про розкриття інформації про компанії в росії, зазначає Reuters.

Призначення підтвердив ахмед дудаєв, міністр чечні з національної політики, зовнішніх зв'язків та інформації.

"Вибір його на посаду генерального директора "Данон росія" свідчить про те, що представники команди президента чечні рамзана кадирова є талановитими та успішними управлінцями. Він (закрієв) має величезний досвід роботи на найвідповідальніших посадах ", - сказав дудаєв.

кадиров назвав закрієва в соціальних мережах своїм "дорогим племінником". закрієв є сином зулай, однієї зі старших сестер кадирова, вивчав економіку в московському державному університеті.

Додамо

Як зазачає Reuters, призначення племінника кадирова означає кінець 30-річної роботи "Данон" на російському ринку. Фірма відкрила молочний магазин біля красної площі в 1992 році.

У жовтні компанія Danone заявила, що відмовляється від контролю над своїм бізнесом з виробництва молочних продуктів у росії, що могло призвести до списання до 1 мільярда євро (1,12 мільярда доларів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Західні фірми продовжують сплачувати мільярдні податки в рф – дослідження

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі