planuiut-zavershyty-robotu-protiahom-13-hrudnia-u-kyivstari-zrobyly-zaiavu-shchodo-vidnovlennia-zviazku

Планують завершити роботу протягом 13 грудня: у Київстарі зробили заяву щодо відновлення зв'язку

 • 44512 переглядiв

У Київстарі заявили, що прагнуть повністю відновити послуги фіксованого зв'язку 13 грудня 2023 року та планують виплатити компенсації постраждалим абонентам.

Спеціалісти "Київстару" зроблять все можливе, аби остаточно відновити послуги фіксованого зв'язку протягом 13 грудня 2023 року, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби команії.

Спеціалісти компанії частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку.  Зараз спеціалісти компанії працюють над відновленням інших послуг і зроблять все можливе, аби остаточно завершити цю роботу протягом 13 грудня 2023 року 

- повідомили в компанії.

У "Київстарі" додали, що "відновлення сервісів може відбуватись поступово, про що ми повідомлятимемо додатково".

"Після стабілізації роботи мережі усі абоненти і корпоративні клієнти, які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії, обов`язково отримають компенсації", - резюмували в компанії.

Нагадаємо

У "Київстарі" заявили, що через технічний збій у мережі виникли проблеми з доступом до мобільного зв’язку та інтернету. "Київстар" пояснив масштабний збій потужною хакерською атакою.

Також у Vodafone фіксували проблеми із застосунком, у компанії заявляють про велику кількість звернень від абонентів Kyivstar.

Антоніна Туманова

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Атака безпілотників: в Одесі працює ППО

     • 36311 переглядiв

    Зеленський прибув до Білого дому на зустріч із Байденом

     • 32727 переглядiв