planetscope-predstavili-aeroznimki-krimskogo-mostu-do-ta-pislya-vibukhu

PlanetScope представили аерознімки Кримського мосту до та після вибуху

 • 184538 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Сервіс PlanetScope представили аерознімки Кримського мосту до та після вибуху, інформує УНН.

Цитата

“Ця пара зображень PlanetScope, зроблених лише за один день 7 і 8 жовтня 2022 року, показує пошкоджений міст через Керченську протоку після потужного вибуху сьогодні. Це єдиний міст, який з'єднує Кримський півострів з материковою частиною Росії”, — йдеться у повідомленні.

This pair of PlanetScope images, captured just one day apart on October 7 and 8, 2022, shows the damaged Kerch Strait Bridge following a major explosion today. This is the only bridge that connects the Crimean peninsula with the Russian mainland. https://t.co/Ecm49Qz1by pic.twitter.com/IvJbvS5oRb

— Planet (@planet) October 8, 2022

Нагадаємо

8 жовтня зранку на керчинському мосту в Криму стався вибух.

Джерела у правоохоронних органах повідомили УНН, що за підривом кримського моста стоїть спецоперація Служби безпеки України.

Проте в СБУ офіційно заявили, що всі коментарі будуть після остаточної перемоги України у війні.

Зазначимо, що призначений москвою "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя михайло развожаєв після вибуху на кримському мосту спочатку повідомив про обмеження на продаж палива та продуктів харчування, а потім про те, що вони знімаються.

Тим часом, у Керчі в тимчасово окупованому Криму утворилася багатокілометрова черга до поромної переправи на виїзд із півострова.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ деокупували 40 населених пунктів у Донецькій області

     • 164279 переглядiв