ukenru
pivtisyachi-ukrayinskikh-shkil-podali-zayavki-na-provedennya-movnikh-taboriv-gocamp

Півтисячі українських шкіл подали заявки на проведення мовних таборів GoCamp

 • 9124 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. У наступному 2020 році 550 українських шкіл зможуть провести мовні табори з волонтерами GoCamp. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міністерства освіти і науки.

"У 2020 році 550 українських шкіл зможуть запросити до себе іноземних волонтерів і разом із ними організувати пришкільні мовні табори у форматі GoCamp. Для усіх бажаючих долучитися до ініціативи стартувала попередня реєстрація, що триватиме до 17 листопада 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на даному етапі реєстрація не означає подачу заявки на GoCamp 2020 і не зобов'язує кандидатів надалі організовувати табір. У такий спосіб організатори виявлять кількість потенційних учасників, а також зможуть роз'яснити умови участі зацікавленим адміністраціям.

Вказано, що реєстрація на основну сесію буде відкрита з 18 листопада до 15 грудня. Цього року табори GoCamp відбудуться у такі дати: двісти шкіл з 1 до 12 червня, триста шкіл з 10 до 21 серпня і п’ятдесят шкіл з 7 до 18 вересня.

"Організувати мовний табір можна на базі як міської, так і сільської школи. Участь закладів у проєкті – безкоштовна", - додали у пресслужбі.

Довідка: GoCamp – це масштабний проєкт літніх мовних таборів із залученням іноземних волонтерів. Вони допомагають школярам у вивченні іноземної мови, а також сприяють підвищенню кваліфікації вчителів через опанування нових методик спілкування з учнями. Учасники програми мають можливість попрацювати з волонтерами різних країн світу, отримати досвід перебування у багатокультурному середовищі, покращити знання іноземної мови тощо.

Нагадаємо, в Україні затвердили концепцію розвитку англійської мови в університетах.

Українські Національні Новини

Суспільство