pivdenna-koreia-vyslovyla-protest-u-zviazku-z-vtorhnenniam-rosii-ta-kytaiu-v-zonu-protypovitrianoi-oborony

Південна Корея висловила протест у зв'язку з вторгненням росії та Китаю в зону протиповітряної оборони

 • 24771 переглядiв

Південна Корея висловила протест Китаю і росії після того, як їхні військові літаки увійшли в зону протиповітряної оборони, що змусило Сеул і Токіо підняти по тривозі літаки.

Міністерство оборони Південної Кореї в п'ятницю, висловило протест Китаю і росії с приводу вторгнення військових літаків у зону протиповітряної оборони.Про це пише Reuters, передає УНН.

Деталі

Протест був переданий керівником бюро міжнародної політики міністерства військовим аташе при посольствах Китаю і росії в Сеулі, йдеться в заяві міністерства.

Міністерство висловило жаль обом країнам з приводу польоту поблизу нашого повітряного простору над чутливими районами без попереднього повідомлення", - йдеться в повідомленні,

- йдеться в повідомленні.

Південна Корея і Японія підняли в повітря винищувачі, коли два китайських і чотири російських військових літаки пролетіли над морем між двома країнами і увійшли в їхні зони протиповітряної оборони.

До відома

Ідентифікаційна зона протиповітряної оборони - це зона, де країни можуть в односторонньому порядку вимагати від іноземних літаків вжити спеціальних заходів для ідентифікації, згідно з Міжнародною організацією цивільної авіації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак із радіоактивним вантажем здійснив екстрену посадку в москві

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Переяславі вітер повалив головну новорічну ялинку

     • 23123 переглядiв