ukenru
pislya-skandalu-zi-zgvaltuvannyam-kerivnitstvo-viddilom-politsiyi-na-kiyivschini-peredali-oblasnomu-glavku

Після скандалу зі зґвалтуванням керівництво відділом поліції на Київщині передали обласному главку

 • 18476 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Керівництво Кагарлицьким відділенням поліції, працівників якого підозрюють у зґвалтуванні, передано обласному управлінню. Весь особовий склад відділку виведено поза штат для подальшої атестації. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МВС України.

"Керівництво Кагарлицьким відділенням поліції доручено працівникам обласного главку. Таке рішення прийняте після відсторонення керівників підрозділу через встановлення факту причетності двох поліцейських до побиття та зґвалтування", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за наказом начальника ГУ Національної поліції у Київській області у Кагарлик відряджені представники обласного управління поліції, які здійснюватимуть керівництво місцевим відділом. Це – співробітники управління карного розшуку, слідчого управління та управління превентивної діяльності на чолі із радником начальника ГУНП Дмитром Литвином, який виконуватиме обов’язки начальника місцевої поліції.

"Весь особовий склад Кагарлицького відділу поліції виведено поза штат для подальшої атестації кожного працівника", - додали в МВС.

Нагадаємо, на Київщині затримали двох поліцейських за підозрою у зґвалтуванні жінки.

Пізніше у ДБР повідомили, що оперуповноважений та начальник одного з секторів Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області затримані за фактом не лише зґвалтування, але й побиття.

Українські Національні Новини

Політика